Zonne-energie

Zonne-energie

Voor niets gaat de zon op. Investeren in zonne-energie is interessanter dan ooit. De rente is laag en de prijs-kwaliteitverhouding van zonnepanelen is sterk verbeterd. Door uw klimaatsysteem te combineren met zonne-energie draagt u niet alleen bij aan een schoner milieu. U kunt ook flink besparen op de (energie-)kosten. 

Net als bij warmtepompen zijn installaties op basis van zonne-energie de investering waard als u de energiekosten wilt verlagen, het energielabel van de woning wilt verhogen of als u zelfvoorzienend en milieubewust wilt omgaan met de grondstoffen van de aarde.

Er zijn meerdere mogelijkheden op het gebied van zonne-energie. Met zonnepanelen kunt u duurzaam stroom opwekken. Stroom die u kunt gebruiken voor een cv-installatie of een warmtepomp. Daarnaast kunt u elektrische verwarmingstoestellen die u als bijverwarming gebruikt (zoals convectoren) met behulp van zonnepanelen van stroom voorzien.

U kunt kiezen voor een zonneboiler met zonnecollectoren voor warmte en warm water. De boiler wordt dan aangesloten op uw (bestaande) hr-ketel. Het warm water voor de douche, het bad en de keuken wordt op zonnige dagen volledig duurzaam verwarmd met zonne-energie. Op dagen met weinig zonlicht springt de hr-ketel bij.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van zonne-energie voor uw klimaatbeheersingssysteem. Neem contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende offerte.

Zonne-energie

Merken die wij gebruiken

Wij werken uitsluitend met merken die we vertrouwen.

Auherhaan
HR Solar
Regin
Stiebel Eltron


Een offerteaanvraag kan alleen via ons offertesysteem gedaan worden. Het is niet mogelijk om dit via e-mail of telefoon te doen.

Kwaliteit

Om de werkzaamheden op de diverse werkgebieden uit te voeren beschikken wij over verschillende certificeringen. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en veilig werken voor u, voor ons en voor het milieu! 

VCA
InstallQ
Techniek Nederland
SBB – Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven
Bureau Veritas - BRL 6000-21
Stek
EBN certification - ISO 9001
ISSO
Regin Cerified Integrator