Zonne-energie

Zonne-energie

Voor niets gaat de zon op. Investeren in zonne-energie is interessanter dan ooit. De rente is laag en de prijs-kwaliteitverhouding van zonnepanelen is sterk verbeterd. Door uw klimaatsysteem te combineren met zonne-energie draagt u niet alleen bij aan een schoner milieu. U kunt ook flink besparen op de (energie-)kosten. 

Net als bij warmtepompen zijn installaties op basis van zonne-energie de investering waard als u de energiekosten wilt verlagen, het energielabel van de woning wilt verhogen of als u zelfvoorzienend en milieubewust wilt omgaan met de grondstoffen van de aarde.

Er zijn meerdere mogelijkheden op het gebied van zonne-energie. Met zonnepanelen, ook wel pv-panelen genoemd, kunt u duurzaam stroom opwekken. Stroom die u kunt gebruiken voor een cv-installatie of een warmtepomp. Daarnaast kunt u elektrische verwarmingstoestellen die u als bijverwarming gebruikt (zoals convectoren) met behulp van zonnepanelen van stroom voorzien.

U kunt kiezen voor een zonneboiler met zonnecollectoren voor warmte en warm water. De boiler wordt dan aangesloten op uw (bestaande) hr-ketel. Het warm water voor de douche, het bad en de keuken wordt op zonnige dagen volledig duurzaam verwarmd met zonne-energie. Op dagen met weinig zonlicht springt de hr-ketel bij.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van zonne-energie voor uw klimaatbeheersingssysteem. Neem contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende offerte.

Zonne-energie

Merken die wij gebruiken

Wij werken uitsluitend met merken die we vertrouwen.

Auherhaan
HR Solar
Stiebel Eltron


Kwaliteit

Om de werkzaamheden op de diverse werkgebieden uit te voeren beschikken wij over de navolgende erkenningen

OK CV
Erkend leerbedrijf
Bureau Veritas
Sterkin Erkend
KvINL Erkendinstallateur
Stek
VCA ISO 9001