CV Installaties

CV Installaties

Cv-ketels zijn nog steeds de meest geplaatste warmte-opwekkers in Nederland. Ondanks de ontwikkelingen op het gebied van warmtepompsystemen, airconditioninginstallaties en zonne-energie, is de vertrouwde cv-ketel nog niet weg te denken uit de Nederlandse woningen, kantoren en gebouwen.

Een cv-ketel heeft een gemiddelde levensduur van zo’n 15 jaar. Periodiek onderhoud aan de installatie is voor die levensduur cruciaal. En vervangt u een oude cv-ketel voor bijvoorbeeld een nieuwe hr-ketel? Dat kan u zomaar 15% tot 20% op de stookkosten besparen.

Een andere belangrijke reden om uw ketel te vervangen is de veiligheid. Door slijtage kan er rookgaslekkage ontstaan of koolmonoxide vrijkomen. Onze servicemonteurs houden dit tijdens het jaarlijks onderhoud nauwlettend in de gaten en rapporteren en adviseren u waar nodig over eventuele vervanging of reparaties.

Ook voor het verwarmen van bedrijfspanden, kantoren, scholen en andere utiliteitsgebouwen bent u bij Burg Installatietechniek aan het juiste adres. Onze technici en monteurs hebben ruime ervaring en de belangrijke certificering voor stookinstallaties boven de 130 kW, stadsverwarming, luchtverwarmers en collectieve warmwatervoorzieningen.

CV Installaties

Merken die wij gebruiken

Wij werken uitsluitend met merken die we vertrouwen.

ITHO
Mark
Nefit
Radson
Remeha
Stelrad
Vaillant
Vasco
Viessmann
Winterwarm

Laat u uw ketel vervangen of uw (ver)bouwproject uitvoeren door Burg Installatietechniek?

Dan bent u verzekerd van een vakkundige en veilige installatie door een erkend en gecertificeerd bedrijf. U kunt bovendien rekenen op monteurs met ruime ervaringen en opleidingen. De ketel wordt direct ingeregeld om het beste rendement uit uw installatie te halen. Uiteraard kunnen wij ook vloerverwarming, radiatoren of andere verwarm-elementen bij uw installatie leveren.

Neem voor advies of een vrijblijvende offerte contact op met onze specialisten.

Kwaliteit

Om de werkzaamheden op de diverse werkgebieden uit te voeren beschikken wij over de navolgende erkenningen

OK CV
Erkend leerbedrijf
Bureau Veritas
Sterkin Erkend
KvINL Erkendinstallateur
Stek
VCA ISO 9001