CV Installaties

CV Installaties

Cv-ketels zijn nog steeds de meest geplaatste warmte-opwekkers in Nederland. Ondanks de ontwikkelingen op het gebied van warmtepompsystemen, airconditioninginstallaties en zonne-energie, is de vertrouwde cv-ketel nog niet weg te denken uit de Nederlandse woningen, kantoren en gebouwen.

Een cv-ketel heeft een gemiddelde levensduur van zo’n 15 jaar. Periodiek onderhoud aan de installatie is voor die levensduur cruciaal. En vervangt u een oude cv-ketel voor bijvoorbeeld een nieuwe hr-ketel? Dat kan u zomaar 15% tot 20% op de stookkosten besparen.

Een andere belangrijke reden om uw ketel te vervangen is de veiligheid. Door slijtage kan er rookgaslekkage ontstaan of koolmonoxide vrijkomen. Onze servicemonteurs houden dit tijdens het jaarlijks onderhoud nauwlettend in de gaten en rapporteren en adviseren u waar nodig over eventuele vervanging of reparaties.

Ook voor het verwarmen van bedrijfspanden, kantoren, scholen en andere utiliteitsgebouwen bent u bij Burg Installatietechniek aan het juiste adres. Onze technici en monteurs hebben ruime ervaring en de belangrijke certificering voor stookinstallaties boven de 130 kW, stadsverwarming, luchtverwarmers en collectieve warmwatervoorzieningen.

CV Installaties

Merken die wij gebruiken

Wij werken uitsluitend met merken die we vertrouwen.

ITHO
Mark
Nefit
Radson
Remeha
Stelrad
Vaillant
Vasco
Viessmann
Winterwarm

Laat u uw ketel vervangen of uw (ver)bouwproject uitvoeren door Burg Installatietechniek?

Dan bent u verzekerd van een vakkundige en veilige installatie door een erkend en gecertificeerd bedrijf. U kunt bovendien rekenen op monteurs met ruime ervaringen en opleidingen. De ketel wordt direct ingeregeld om het beste rendement uit uw installatie te halen. Uiteraard kunnen wij ook vloerverwarming, radiatoren of andere verwarm-elementen bij uw installatie leveren.

Een offerteaanvraag kan alleen via ons offertesysteem gedaan worden. Het is niet mogelijk om dit via e-mail of telefoon te doen.

Kwaliteit

Om de werkzaamheden op de diverse werkgebieden uit te voeren beschikken wij over verschillende certificeringen. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en veilig werken voor u, voor ons en voor het milieu! 

VCA
InstallQ
Techniek Nederland
SBB – Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven
Bureau Veritas - BRL 6000-21
Stek
EBN certification - ISO 9001
ISSO
Regin Cerified Integrator