Werkwijze

We staan al meer dan 60 jaar klaar voor onze klanten.

Burg Installatietechniek is een familiebedrijf waar we al meer dan 60 jaar werken volgens de Van-Den-Burgmentaliteit. Binnen die mentaliteit staat één punt al jaren torenhoog op de prioriteitenlijst: het behoud van onze groene planeet.

Die prioriteit staat centraal in ons beleid. We werken met duurzame installaties en houden technologische trends nauwlettend in de gaten. We adviseren en ontwerpen energiebesparende en groene oplossingen. Tijdens de uitvoeringen denken we met u mee over de efficiënte afstelling van installaties en daarna kunnen we u van dienst zijn met periodiek onderhoud. We controleren de werking en rapporteren over belangrijke reparaties of vervangingen om zo duurzaam mogelijk te kunnen blijven werken.

Om die werkwijze te kunnen hanteren investeren wij in de kennis van ons personeel. Wij organiseren regelmatig (bij)scholing via externe opleidingsinstituten, net als interne cursussen over (nieuwe) technologieën en processen. We garanderen u daarmee dat ons personeel u juist adviseert en de kwaliteit biedt die u van ons verwacht. We zijn een betrokken team en denken graag met u mee om uw verwachtingen waar te maken. En daarvoor werken we meestal net een stapje harder dan de rest. 

Werkwijze

Kwaliteit

Om de werkzaamheden op de diverse werkgebieden uit te voeren beschikken wij over verschillende certificeringen. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en veilig werken voor u, voor ons en voor het milieu! 

BRL 6000-25 | CO VRIJ
VCA
InstallQ
Techniek Nederland
SBB – Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven
Bureau Veritas - BRL 6000-21
Bureau Veritas - BRL 6000-25
Stek
EBN certification - ISO 9001
ISSO
Regin Cerified Integrator

Aandacht voor uw project

Burg Installatietechniek heeft echte aandacht voor uw project. We denken met u mee en garanderen een kwalitatieve en veilige installatie, terwijl we de duurzaamheid nooit uit het oog verliezen. Aandacht voor uw wensen voor het project, waarbij we uw verwachtingen niet zelden overtreffen.

Duurzaamheid centraal

Tijdens ieder project staat de duurzaamheid centraal. We adviseren energiebesparende maatregelen en maken zoveel mogelijk gebruik van groene energie. Voor ons eigen kantoor en vervoer, net als tijdens het advies en ontwerp voor het project waar we voor u aan werken.

Uitmuntende kennis

Onze specialisten zijn uitstekend op de hoogte van moderne technieken en innovatieve toepassingen. We zorgen doorlopend voor (bij)scholing en hebben samenwerkingen met andere erkende en professionele bedrijven. Uw project is bij ons in uitstekende handen.

Onze projecten

Bekijk hier onze zakelijke projecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen realiseren. Of het nu gaat om meerjarige projecten zoals ‘de Meelfabriek’, jaarlijks groot zakelijk onderhoud aan uw installaties zoals wij doen bij ‘de Beurs van Berlage’ of duurzame installaties in de woningbouw. Burg Installatietechniek is uw installateur!