Burg Installatietechniek

Burg Installatietechniek is een landelijk erkend installatiebedrijf, sinds de oprichting in 1957 gevestigd in de Bollenstreek. We realiseren installaties voor woningbouw en utiliteit, net als passende oplossingen voor agrarische bedrijven in met name de bollensector.

De laatste jaren richten wij ons steeds meer op (grote) zakelijke projecten waarbij energieneutrale installaties de norm zijn. We realiseren duurzame en milieuvriendelijke installaties met state-of-the-art technologie. Daarnaast kunnen we u deskundig adviseren over het efficiënt gebruik van die installaties. Lees meer over onze diensten.  

Een team van ruim 45 medewerkers; technici, monteurs en administratief personeel werkt vanuit een uitstekende sfeer binnen het bedrijf dagelijks aan service van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij zijn bovendien altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Bekijk onze vacatures.

Burg Installatietechniek

Kwaliteit

Om de werkzaamheden op de diverse werkgebieden uit te voeren beschikken wij over de navolgende erkenningen

OK CV
Erkend leerbedrijf
Bureau Veritas
Sterkin Erkend
KvINL Erkendinstallateur
Stek
VCA ISO 9001
Vacature

Wij zoeken enthousiaste collega’s om ons team te versterken! Houd jij je hoofd koel als de druk toeneemt? En loop je warm voor state-of-the-art techniek op het gebied van klimaatbeheersing? 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijke betrokkenheid vinden we bij Burg Installatietechniek enorm belangrijk. Jaarlijks sponsoren wij vele (lokale) activiteiten en sportteams. We ondersteunen voornamelijk sportverenigingen en activiteiten voor de jeugd.

Daarnaast staan we bekend om ons milieuvriendelijke ondernemen. Wij wekken duurzame energie op met zonnepanelen, scheiden ons afval en zijn druk bezig met de een omslag naar hybride auto’s.