Burg Installatietechniek

Wij zijn gespecialiseerd in energieneutrale totaaloplossingen voor bestaande bouw en voor nieuwbouwcomplexen. Wij werken voornamelijk aan groot zakelijke projecten in de driehoek Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

In de laatste jaren is onze branche in een heel snel tempo een stuk dynamischer geworden. Door de verschillende werkzaamheden op het gebied van verduurzaming (warmtepompsystemen, ventilatie en regeltechniek), waar wij ons in gespecialiseerd hebben, kunnen wij úw energieneutrale project realiseren.


Uiteraard bieden wij een compleet pakket binnen de installatietechniek en kunt u ook bij ons terecht voor CV-installaties, Agrarische installaties, Airconditioning, Zonne-energie en voor zakelijke Service en Onderhoud.

Burg Installatietechniek is een landelijk erkend installatiebedrijf, sinds de oprichting in 1957 gevestigd in de Bollenstreek. In het verleden vooral actief in de agrarische sector bij klanten in de Bollenstreek. De laatste jaren richten wij ons steeds meer op (grote) zakelijke projecten waarbij energieneutrale installaties de norm zijn. We realiseren duurzame en milieuvriendelijke installaties met state-of-the-art technologie. Daarnaast kunnen we u deskundig adviseren over het efficiënt gebruik van die installaties.

We zijn onder andere gecertificeerd bij InstallQ, Techniek Nederland, SBB, Bureau Veritas (BRL6000-21), STEK, EBN (ISO 9001) en ISSO.

Een team van ruim 45 medewerkers; technici, monteurs en administratief personeel werkt vanuit een uitstekende sfeer binnen het bedrijf dagelijks aan service van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen inzake de energietransitie?

Burg Installatietechniek

Een offerteaanvraag kan alleen via ons offertesysteem gedaan worden. Het is niet mogelijk om dit via e-mail of telefoon te doen.

Vacature

Ben jij op zoek naar een technische baan? Wij zijn op zoek naar:

  • Beginnend/leerling monteurs
  • CV-monteurs
  • Koelmonteurs
  • Servicemonteurs
  • Werkvoorbereiders

Interesse? Kijk dan snel verder en solliciteer snel en makkelijk via e-mail.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijke betrokkenheid vinden we bij Burg Installatietechniek enorm belangrijk. Jaarlijks sponsoren wij vele (lokale) activiteiten en sportteams. We ondersteunen voornamelijk sportverenigingen en activiteiten voor de jeugd.

Daarnaast staan we bekend om ons milieuvriendelijke ondernemen. Wij wekken duurzame energie op met zonnepanelen, scheiden ons afval en zijn druk bezig met de een omslag naar hybride auto’s.

Kwaliteit

Om de werkzaamheden op de diverse werkgebieden uit te voeren beschikken wij over verschillende certificeringen. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en veilig werken voor u, voor ons en voor het milieu! 

BRL 6000-25 | CO VRIJ
VCA
InstallQ
Techniek Nederland
SBB – Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven
Bureau Veritas - BRL 6000-21
Bureau Veritas - BRL 6000-25
Stek
EBN certification - ISO 9001
ISSO
Regin Cerified Integrator