Airconditioning

Airconditioning

Tegenwoordig worden er hogere eisen gesteld aan het klimaat van woningen en kantoor- of bedrijfsruimtes. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een klimaatsysteem met airconditioning. Een airconditioningsysteem kan het binnenklimaat verbeteren, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter presteren. Daarnaast zijn veel airconditioningsystemen dankzij het hoge rendement een energiezuinig alternatief voor een traditioneel cv-systeem.

Een airconditioningsysteem koelt en kan bovendien de lucht in een ruimte verwarmen. Het systeem ontvochtigt, filtert en reinigt de lucht. Elk systeem bestaat in de basis uit drie delen:

  • Een binnendeel;
  • Een buitendeel;
  • De bediening.

Het binnendeel zuigt de lucht uit de ruimte aan en blaast de gekoelde of verwarmde lucht weer uit. Het binnendeel is via een koudemiddelleiding verbonden met het buitendeel. Het buitendeel circuleert het koudenmiddel en geeft overtollige warmte of koude af aan de buitenlucht. De bediening regelt de gewenste instelling van de airconditioner. Deze bediening kan draadloos (infrarood) of bedraad (bedieningspaneel aan de wand) zijn. Dit hangt onder andere af van het gekozen systeem en de wensen van u als gebruiker.

Airconditioning

Merken die wij gebruiken

Wij werken uitsluitend met merken die we vertrouwen.

Carrier
DAIKIN
Mitsubishi Electric
Mitsubishi Heavy Industries
Toshiba


Onze monteurs staan klaar

Houd bij de keuze voor een airconditioningsysteem rekening met het aantal ruimtes dat u wilt conditioneren en de gewenste functies van en eisen aan het systeem; koelings- en verwarmingsbehoeften, gebruikerseisen, gebruik van warm water of combinaties hiervan. Denk hierbij aan:

  • Single-split-airconditioningsinstallaties
  • Multi-split-airconditioningsinstallaties
  • VRF-systemen 
  • VRV-systemen
  • Gekoeldwater systemen 

Burg Installatietechniek beschikt over monteurs met de juiste opleidingen, F-gas-certificeringen en ervaring. Onze specialisten ontwerpen systemen voor u op maat. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze airco specialisten.

Een offerteaanvraag kan alleen via ons offertesysteem gedaan worden. Het is niet mogelijk om dit via e-mail of telefoon te doen.

Kwaliteit

Om de werkzaamheden op de diverse werkgebieden uit te voeren beschikken wij over verschillende certificeringen. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en veilig werken voor u, voor ons en voor het milieu! 

VCA
InstallQ
Techniek Nederland
SBB – Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven
Bureau Veritas - BRL 6000-21
Stek
EBN certification - ISO 9001
ISSO
Regin Cerified Integrator