Warmtepompsystemen

Warmtepompen

Nederland moet in 2050 grotendeels gasloos zijn. Huishoudens gebruiken dan alleen nog stroom als energiebron. Warmtepompsystemen zijn in nieuwbouwprojecten al heel gebruikelijk. Ook steeds meer particulieren kiezen bij de vervanging van een cv-installatie voor een warmtepomp. Met een warmtepomp kunt u op een duurzame manier verwarmen en warm water tappen.

Een warmtepomp is een slimme, zuinige en milieubewuste installatie. Het is bovendien een interessante keuze om zelfvoorzienend te zijn, de energienota te verlagen, het energielabel van de woning te verhogen en milieubewust om te gaan met de grondstoffen van de aarde.

Een warmtepomp haalt de warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en zet deze om in een bruikbare temperatuur. Een warmtepomp is geschikt voor woningen en/of panden die onder andere goed geïsoleerd zijn en beschikken over vloerverwarming. U kunt kiezen voor een hybride warmtepomp of een volledig elektrische versie. Een hybride uitvoering werkt samen met een cv-installatie om warm water te bereiden of om bij te verwarmen als het vriest.

Warmtepompen

Merken die wij gebruiken

Wij werken uitsluitend met merken die we vertrouwen.

Danfoss
Nibe
Stiebel EltronOnze specialisten kunnen u adviseren over de verschillende aspecten die komen kijken bij een verantwoorde keuze voor een warmtepompinstallatie. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Een offerteaanvraag kan alleen via ons offertesysteem gedaan worden. Het is niet mogelijk om dit via e-mail of telefoon te doen.

Kwaliteit

Om de werkzaamheden op de diverse werkgebieden uit te voeren beschikken wij over verschillende certificeringen. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en veilig werken voor u, voor ons en voor het milieu! 

VCA
InstallQ
Techniek Nederland
SBB – Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven
Bureau Veritas - BRL 6000-21
Stek
EBN certification - ISO 9001
ISSO
Regin Cerified Integrator