Service en onderhoud

Service en onderhoud

Om uw installatie optimaal te laten functioneren is het uitvoeren van preventief onderhoud van groot belang. Dit beperkt storingen tot een minimum en zorgt op lange termijn voor aanzienlijk lagere kosten.

Met een zakelijk onderhoudscontract bij Burg Installatietechniek zit u altijd goed. Onze servicemonteurs voeren het onderhoud aan uw installatie uit middels fabrieksvoorschriften en conform de richtlijnen van Techniek Nederland. Tevens is het mogelijk, dat wij de installaties in uw gebouw op afstand beheren en controleren. Zo kunnen wij nog sneller en gerichter anticiperen op storingen of calamiteiten.

Tijdens regulier onderhoud reinigt de servicemonteur uw installatie en voert de benodigde controles uit. De servicemonteur rapporteert en adviseert u over de werking en levensduur van uw installatie. U kunt zeker zijn van een schone, goed werkende en veilige installatie.

Zakelijke klanten met een onderhoudscontract hebben de mogelijkheid om via het klantenportaal in te loggen. Naast een overzicht van alle installaties, vindt u hier uw facturen en werkbonnen terug. Zo heeft u altijd inzicht in de rapportages van uw installatie(s).

Voor (acute) storingen staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat. De storingsdienst is te bereiken via 0252-212428.


Waarom kiezen voor Burg Installatietechniek?

1. Wij staan 24/7 voor u klaar!
2. Uw gebouw wordt beheerd op afstand.
3. Kostenbesparend werken door gerichte verduurzaming.
4. Dé onderhoudspartner voor de utiliteit.


Service en onderhoud

Merken die wij gebruiken

Wij werken uitsluitend met merken die we vertrouwen.

Auherhaan
Carrier
ClimaRad
Danfoss
Exhausto
Grundfos
HR Solar
Intergas
ITHO
Mark
Mitsubishi Electric
Mitsubishi Heavy Industries
Nefit
Nibe
Radson
Remeha
Robatherm
Siemens
Stelrad
Stiebel Eltron
Toshiba
Trane
Vaillant
Vasco
Viessmann
Winterwarm
Wolf
Zehnder


Een offerteaanvraag kan alleen via ons offertesysteem gedaan worden. Het is niet mogelijk om dit via e-mail of telefoon te doen.

Kwaliteit

Om de werkzaamheden op de diverse werkgebieden uit te voeren beschikken wij over verschillende certificeringen. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en veilig werken voor u, voor ons en voor het milieu! 

VCA
InstallQ
Techniek Nederland
SBB – Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven
Bureau Veritas - BRL 6000-21
Stek
EBN certification - ISO 9001
ISSO
Regin Cerified Integrator