Service en onderhoud

Service en onderhoud

Om uw installatie optimaal te laten functioneren is het uitvoeren van preventief onderhoud van groot belang. Dit beperkt storingen tot een minimum en helpt de installatie optimaal te presteren.

Burg Installatietechniek werkt met onderhoudscontracten voor zowel particulieren als zakelijke klanten. De servicemonteur voert het onderhoud aan uw installatie uit middels fabrieksvoorschriften en conform de richtlijnen van UNETO-VNI. 

De servicemonteur reinigt uw installatie en voert de benodigde controles uit. Hij of zij rapporteert en adviseert u over de werking en levensduur van uw installatie. U kunt zeker zijn van een schone, goed werkende en veilige installatie.

Onze particuliere klanten met een onderhoudscontact krijgen jaarlijks een herinnering voor het inplannen van een onderhoudsbeurt. U kunt als klant zelf inloggen om online een afspraak in te plannen of te wijzigen.

Zakelijke klanten met een onderhoudscontract hebben de mogelijkheid om via het klantenportaal in te loggen. Naast een overzicht van alle installaties, vindt u hier uw facturen en werkbonnen terug. Zo heeft u altijd inzicht in de rapportages van uw installatie(s).

Voor (acute) storingen kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week de storingsdienst bereiken via 0252-212428.

Voor overige vragen kunt u kijken bij onze ‘veelgestelde vragen’. Staat uw vraag of antwoord er niet bij? Dan kunt u onze serviceafdeling altijd mailen via planner@burginstallatietechniek.nl

Wilt u een onderhoudscontract afsluiten? Klik dan hier .

Service en onderhoud

Merken die wij gebruiken

Wij werken uitsluitend met merken die we vertrouwen.

Auherhaan
Carrier
ClimaRad
Danfoss
Exhausto
Grundfos
HR Solar
Intergas
ITHO
Mark
Mitsubishi Electric
Mitsubishi Heavy Industries
Nefit
Nibe
Radson
Remeha
Robatherm
Siemens
Stelrad
Stiebel Eltron
Toshiba
Trane
Vaillant
Vasco
Viessmann
Winterwarm
Wolf
Zehnder

Kwaliteit

Om de werkzaamheden op de diverse werkgebieden uit te voeren beschikken wij over de navolgende erkenningen

OK CV
Erkend leerbedrijf
Bureau Veritas
Sterkin Erkend
KvINL Erkendinstallateur
Stek
VCA ISO 9001