Ventilatie

Ventilatie

In veel gebouwen is de lucht binnen ongemerkt ongezonder dan buiten. Daarom kiezen steeds meer mensen voor (aanvullende) ventilatie naast hun verwarmings- of koelsysteem. Een goed werkend ventilatiesysteem zal de lucht in de ruimte doorlopend verversen. Bovendien voorkomt mechanische ventilatie te veel vocht in uw woning, kantoor of bedrijfspand. 

Burg Installatietechniek kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden voor ventilatie, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij werken met uitsluitend A-merken voor mechanische ventilatie, warmteterugwin-installaties (wtw) en luchtbehandelingssystemen.

Ventilatie

Merken die wij gebruiken

Wij werken uitsluitend met merken die we vertrouwen.

Auherhaan
ClimaRad
Exhausto
ITHO
Robatherm
Trane
Wolf
Zehnder


Onze specialisten luisteren naar uw wensen

Uitgaande van uw wensen kunnen onze specialisten uw ventilatiesysteem ontwerpen en nauwkeurig de benodigde capaciteit en het type ventilatiesysteem berekenen. We houden daarbij uiteraard rekening met belangrijke wet- en regelgeving. We gebruiken een BIM-model om het ontwerp uit te werken in overzichtelijke tekeningen. Daardoor kunnen we nauw samenwerken met andere (bouw)partijen, bijvoorbeeld tijdens uw verbouwing of nieuwbouwproject.

Enthousiast over schone lucht in uw woning of utiliteitsgebouw en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en spreek met één van onze specialisten.

Een offerteaanvraag kan alleen via ons offertesysteem gedaan worden. Het is niet mogelijk om dit via e-mail of telefoon te doen.

Kwaliteit

Om de werkzaamheden op de diverse werkgebieden uit te voeren beschikken wij over verschillende certificeringen. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en veilig werken voor u, voor ons en voor het milieu! 

VCA
InstallQ
Techniek Nederland
SBB – Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven
Bureau Veritas - BRL 6000-21
Stek
EBN certification - ISO 9001
ISSO
Regin Cerified Integrator