MVO

We staan bekend om ons milieuvriendelijke manier van ondernemen. Zo wekken wij duurzame energie op met zonnepanelen, scheiden wij ons afval en zijn we druk bezig met den omslag naar hybride/elektrische auto’s. Veel van de projecten die wij doen zijn duurzaam en vaak ook nog is energieneutraal!

Daarnaast vinden we maatschappelijke betrokkenheid enorm belangrijk. Jaarlijks sponsoren wij vele (lokale) activiteiten en sportteams. We ondersteunen voornamelijk sportverenigingen en activiteiten voor de jeugd.

V.V. Foreholte

Burg Installatietechniek is al jaren sponsor van V.V. Foreholte. Naast de maatschappelijke reden “kinderen de mogelijkheid bieden om te kunnen sporten”, is de actieve sponsorcommissie ook een goede reden! Dat blijkt ook weer uit deze ludieke Gouden Bal Pitch (klik op meer informatie).

De insteek? Nieuwe spelers! Oftewel nieuwe collega’s. Hartstikke leuk om op deze manier onze krachten te bundelen en ons team te versterken.

Ben jij geïnteresseerd om bij Burg Installatietechniek te komen spelen?

Bekijk onze vacatures!


Oranjevereniging Sassenheim

Sassenheim en Burg Installatietechniek zijn natuurlijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Jan (sr.) van den Burg is het bedrijf in 1957 gestart in Sassenheim. Waarna er in 2009 pas is verhuisd naar Lisse. Het sponsoren komt zeker niet uit de lucht vallen… Juist omdat we dezelfde maatschappelijke doelen nastreven: ‘Plezier voor de jeugd’ en natuurlijk ‘duurzaamheid’.

Het Bloemencorso

De samenwerking met het Bloemencorso Bollenstreek is een bijzondere. Bijzonder, omdat we niet alleen al 25 jaar sponsor zijn van dit prachtige jaarlijkse evenement, maar juist ook omdat onze monteur John van Schooten al 10 jaar als chauffeur verbonden is aan het Bloemencorso!

Adest Musica

Ruim 10 jaar geleden zijn wij gouden sponsor van Adest Brass geworden, dit is één van de drie orkesten die Adest Musica rijk is. Veel oud Drum- en Showbandleden maken zittend – in plaats van marcherend - muziek in dit geweldige orkest. Wij zijn erg blij met de samenwerking en raden iedereen aan sponsor te worden van deze prachtige vereniging!


RKVV Teylingen

Sponsorcommissielid Huub van der Vlugt aan het woord over de samenwerking met sponsor Burg Installatietechniek:

“In 1996 is Burg Installatietechniek - toen nog als J v.d. Burg - begonnen als sponsor van de F3. Eigenlijk is het sponsoren nooit meer gestopt! Inmiddels sponsort Burg Installatietechniek de club in de gehele breedte. Niet alleen de jeugd maar ook het vriendenteam waar ik in speel. Daarnaast hangt er een vlag langs het hoofdveld en zie je Burg ook in de kantine geregeld terugkomen.”