Ga verder naar de website


image image

centrale verwarming - ventilatie - airconditioning technisch adviesbureau en handelsonderneming


J. van den Burg b.v.

Vennestraat 11, 2161 LE Lisse

Telefoon

: (0252) 21 24 28

Internet:

: www.burginstallatietechniek.nl

Email

: info@burginstallatietechniek.nl

IBAN

: NL05 RABO 0357 2178 88

BIC

: RABONL2U

K.v.K. Leiden

: 28020067

Btw-nr.

: NL0084.66.373.B.01


Lisse, woensdag 18 maart 2020 Geachte relatie,


Gezien de recente ontwikkelingen rondom het Corona-virus, heeft ook Burg installatietechniek passende maatregelen getroffen. Zo werken wij met een minimale kantoorbezetting en werkt een ieder die de mogelijkheid heeft thuis. Ook schudden wij geen handen meer, wassen deze regelmatig en houden minimaal 1,5 meter afstand.


Via deze weg willen wij ook communiceren dat ons kantoor voor bezoekers gesloten is. Voor vragen of toekomstige afspraken kunt u contact opnemen via de bij u bekende werknemers, of ons algemene telefoonnummer. Verder lezen en beantwoorden wij onze mail gewoon zoals u van ons gewend bent.


Voor onze medewerkers die werkzaamheden buiten ons kantoor verrichten is het echter een stuk lastiger om thuis te werken. Deze collega’s zijn voorlopig nog volop aan het werk en wij proberen onze klanten dan ook zo lang als verantwoordelijk is, te blijven helpen.

Hiervoor vragen wij echter wel uw medewerking. Wij hebben ervoor gekozen om bij onze particuliere klanten alleen nog over de vloer te komen wanneer dit strikt noodzakelijk is. Voor preventief onderhoud worden voorlopig alle afspraken geannuleerd. Bij correctief onderhoud (storingen) doen wij op een ieder het beroep om eerst zelf te doen wat er in de mogelijkheden ligt. Controleer bijvoorbeeld de druk van de cv-ketel en vul deze bij waar nodig. Probeer de cv-ketel bij een storing te resetten voordat u onze dienstdoende servicemonteur besluit te bellen.

Waar nodig zullen wij u van dienst blijven, maar laten wij met zijn allen proberen deze bezoeken tot een minimum te beperken.

Mocht het toch nodig zijn dat onze servicemonteur bij u op bezoek komt, houdt u dan a.u.b. ook rekening met de voorzorgsmaatregelen van het RIVM. Zoals reeds aangegeven; geen handen schudden, afstand houden en bij iedere symptoom van het virus de afspraak annuleren.


Via onze website proberen wij onze relaties zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.


Wij wensen u veel sterkte gedurende deze periode. Met vriendelijke groet,

Burg Installatietechniek


image


Ga verder naar de website